Opinie

Poznaj opinie klientów z serwisu facebook.


Extra pranie dywanów i tapicerek
5.0
Based on 27 reviews
powered by Facebook
Izabela Strzelczyk
Izabela Strzelczyk
2021-04-22T18:15:58+0000
Gorąco polecam !!! Pełen profesjonalizm !!
Viktoria Viktorivna
Viktoria Viktorivna
2021-03-22T16:44:06+0000
Dziękujemy bardzo za czystą kanapę, jesteśmy jescze pod wrażeniem że ona jak nowa, wszystkiego najlepszego🙃Polecam z... całego serca)Рекомендую)read more
Kinga Przybylska
Kinga Przybylska
2021-02-28T09:18:38+0000
Baaardzo polecam! Pełen profesjonalizm, kanapa wygląda jak nowa. 🙃 Bardzo dobry kontakt, szybki termin realizacji. W... dodatku Pan Krzysztof jest przemiłym człowiekiem 🙃read more
Angelina Angii Sadowska
Angelina Angii Sadowska
2021-02-27T10:36:20+0000
Bardzo bardzo Pana polecam,mega doświadczenie i profesjonalizm pierwsza klasa. Kanapa jak nowa 👍A przy tym... przesympatyczny człowiek 🙂 Dziękuję i życzę duuuuużo klientów 🙂read more
Łukasz Piotrowicz
Łukasz Piotrowicz
2021-02-22T07:36:58+0000
Szybko, dokładnie i profesjonalnie.Polecam
Marta Wasiak
Marta Wasiak
2021-02-20T07:32:33+0000
Polecam serdecznie usługi Pana Krzysztofa 🙂 pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Dziękuję i pozdrawiam
Andrzej Kubiak
Andrzej Kubiak
2021-01-29T19:25:37+0000
Pełen profesjonalizm, krótkie terminy, fachowo wykonana usługa, polecam w 100%.
Marcin Lubelski
Marcin Lubelski
2020-12-13T13:31:22+0000
Usługa wykonana po pierwsze fachowo, wszystko wytłumaczone w przejrzystym języku bez owijania w bawełnę, po drugie... rzetelnie, każdy element kanapy i krzeseł był bardzo dokładnie czyszczony, a efekt? 1000%zadowolenia z usługi, serdecznie polecam 😁read more
Ewelina Suchecka-Bogulewska
Ewelina Suchecka-Bogulewska
2020-12-13T08:33:48+0000
Szczerze polecam 🙂 Pan Krzysztof jest profesjonalistą w swoim fachu. Wiedza,doświadczenie przekładają się na ekstra... jakość. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Łóżko i dywan czyste,odświeżone.read more
Wiktoria Świtała
Wiktoria Świtała
2020-11-25T09:22:27+0000
Nie wierzyłam, że naszą kanapę da się wyczyścić. Bardzo łatwo było się porozumieć co do terminu, a nawet pory dnia.... Kontakt super! A kanapa... Jak nowa! Polecam z całego serca!read more
Froniu EF
Froniu EF
2020-11-18T17:44:09+0000
Jakość świadczonych usług na bardzo wysokim poziomie 🙂 Polecam serdecznie!
Monika Smołaga
Monika Smołaga
2020-11-16T12:55:06+0000
Polecam! Pełen profesjonalizm świadczonych usług 😃
Gosia Pietryniak
Gosia Pietryniak
2020-10-22T16:05:44+0000
Słowny i profesjonalnie wykonana usługa polecam
Cool-ik Marta
Cool-ik Marta
2020-10-05T19:42:54+0000
Pan jest bardzo dyspozycyjny nawet późno wieczorem gdy klient ma pilny termin. Plus mega solidnie , super chemia na... każdy rodzaj plamy. Inna chemia na nowy czy stary mocz pi dziecku czy psie. Warto uprzedzić jakie mamy plamy przed przyjazdem! Polecam Pana i jego firmęread more
Barbara Grzybowska
Barbara Grzybowska
2020-09-10T15:22:30+0000
Polecam w 100%, jestem bardzo zadowolona z wyprania mojego narożnika. Naprawdę nie sądziłam, że te plamy da się usunąć... i że moja kanapa może tak wyglądać 😊😊 Dodatkowy plus za miłą obsługę i stawienie się na czas.read more
Marlena Brudnicka
Marlena Brudnicka
2020-09-04T17:38:23+0000
Zdecydowanie polecam! Szybko, za przyzwoite pieniądze, a przede wszystkim skutecznie!
Robert Szwankowski
Robert Szwankowski
2020-08-12T22:02:37+0000
Z czystym sumieniem i czystymi meblami tapicerowanymi mogę polecić Pana usługi. Punktualnie i profesjonalnie w... rozsądnej cenie. Dziękuję i pozdrawiam.read more
Oli Gramoli
Oli Gramoli
2020-08-04T10:40:21+0000
35 letnie dywany wyglądają jak nowe, Babcia zachwycona 😂 polecam każdemu, bez czekania, po taniości i profesjonalnie 👍
Victoria Armansky
Victoria Armansky
2020-07-23T17:14:16+0000
Polecam! Pełna profeska i bardzo dobre ceny 😉
Dominika Borowska
Dominika Borowska
2020-06-25T20:03:29+0000
Bardzo porządnie wykonana robota. Kanapa jest czyściutka i wyglada jak nowa. Zeszły wszystkie plamy. Polecam
Urszula Rokicka
Urszula Rokicka
2020-06-22T21:17:46+0000
Profesjonalne podejście do pracy jaką wykonuje. Jestem bardzo zadowolona z efektów prania. Polecam. ⭐⭐⭐⭐⭐
Martyna Kośka
Martyna Kośka
2020-05-28T11:53:03+0000
Pan Krzysztof to profesjonalista. Kanapa po praniu wygląda jak nowa. Zawsze jestem zadowolona. Polecam 🙂
Agnieszka Lepczyk
Agnieszka Lepczyk
2020-03-09T20:51:43+0000
Pełen profesjonalizm . Wszystko czyste i pachnące . Wspaniały efekt murowany . Szczerze polecam .
Renata Zimoląg
Renata Zimoląg
2019-12-14T17:08:03+0000
Profesjonalnie i solidnie wykonana praca. Szczerze polecam. ⭐⭐⭐⭐⭐
Aleksandra Pogoda
Aleksandra Pogoda
2019-12-14T09:08:12+0000
Pełny profesjonalizm. Gorąco wszystkich zachęcam do skorzystania z usług Pana Krzysztofa. Nie dość że super wykonana... praca to jeszcze bardzo miła obsługa 😊read more
Aurelia Zet
Aurelia Zet
2019-09-22T10:19:18+0000
Pełen profesjonalizm! Pana Krzystofa poprosiłam o wyczyszczenie kanapy, narożnika i krzeseł stołowych z obiciem. Trudne... plamy znikneły a ja zyskałam meble jak nowe! Bardzo polecam skorzystać z usług Pana Krzystofa 🙂read more
Tomasz Omelczuk
Tomasz Omelczuk
2019-09-11T20:43:47+0000
Profesjonalne podejście i widoczne efekty co widać na zdjęciach. Krzysztof był w stanie usunąć nawet utrwalone plamy ... przez nie właściwy dobór środków piorących zdecydowanie polecamread more
Next Reviews

Korzystałaś/eś z usług- podziel się proszę swoją opinią:)

jeśli masz jakieś uwagi/pytania na temat świadczonych usług zapraszam do wysyłania maila extrapranie.lodzkie@gmail.com – każda opinia\uwaga jest dla nas bardzo ważna i pozwala nam wynosić usługi na jeszcze wyższy poziom.

Zadzwoń teraz